Renovatie Bedrijfspand Hoek Van Holland

  • Homepage
  • >
  • Renovatie Bedrijfspand Hoek Van Holland

Eind 2021 zijn wij deze renovatie begonnen bij Varios ter Hoek Van Holland. We zijn begonnen met het weghalen van de oude beplating en hebben een muur weggesloopt. Nadat dit allemaal gerealiseerd was zijn we doorgegaan met ons plan. 

Als eerste zijn de nieuwe overheaddeuren erin gezet. Wel bijzonder, een van de overheaddeuren was eerst 3,00×3,00m die hebben wij vergroot naar 5,00×5,00m. Totaal hebben wij 4 nieuwe overheaddeuren geplaatst. Deze zijn allemaal voorzien van 2 afstandbedieningen en 1 masterkey. De masterkey kan alle deuren bedienen. Erg handig natuurlijk.
Nadat de overheaddeuren zijn vernieuwd, zijn we doorgegaan met de beplating. We hebben hier zwarte sandwichpanelen langs de hele gevel geplaatst. De strakke sandwichpanelen zijn helemaal van deze tijd en vandaar dat we hier voor gekozen hebben. Daarbij komt nog kijken dat Varios nu aan een goede isolatie waarde voldoet.
Elk project proberen wij zo uniek mogelijk te maken. Steeds vaker krijgen wij de vrijheid om onze eigen ideeën hiervoor uit te voeren. Zo ook bij Varios mochten wij onze eigen creativiteit gebruiken. Wij hebben bij dit project gekozen voor 3D bamboe planken. Deze worden met klemmen gemonteerd. Nadat we de gevel 10cm hebben uitgevuld met omega profielen. Dit hebben wij gedaan zodat de gevel echt tot leven komt. Nu zit er dus een diepte in de gevel door het uitvullen en door het 3D bamboe wat wij gemonteerd hebben.
Tot slot hebben wij voor Varios de belettering op de gevel geregeld. Zo zit hun logo nu strak op de gevel en is het project echt af!
Zie op de foto’s hieronder het eindresultaat.