fbpx
Renovatie van bedrijfspanden | Asbest verwijderen, dakrenovatie, gevelrenovatie en meer!

Renovatie Rexnord FlatTop Europe B.V. ‘s Gravenzande

Home » Projects » Renovatie van bedrijfspanden » Renovatie Rexnord FlatTop Europe B.V. ‘s Gravenzande

Project: Renovatie Rexnord FlatTop Europe BV Westland

Rexnord FlatTop Europe B.V. in het Westland opgeleverd. Groot project dat samen met Schildersbedrijf van der Ende uit Monster is uitgevoerd. Het kantoorgebouw en een deel van de fabriek geïsoleerd. Duurzame producten gebruikt die speciaal behandeld zijn voor de weersinvloeden van  de zee. Met deze Marine Coating heeft de Aluminium gevelbekleding maar liefst 30 jaar garantie. Ook voor dit project hebben we gebruik kunnen maken van de subsidies die RVO en de Provincie Zuid Holland beschikbaar stelt voor deze werkzaamheden. Second Chance Building een gedateerd slecht geïsoleerd (geluid en energie) gebouw een 2e kans geven. Voor ieder gebouw is er vaak maar 1 kans om deze een 2e leven te geven. De vaak goede technische fundering en constructie voldoet niet aan de hedendaagse normen is zeer goed te upgraden. Geen vervelende tijdrovende vergunningsprocedure maar een gesubsidieerde renovatie! Goed geïsoleerd en vaak energie neutraal, klaar voor de toekomst. Rexnord en zijn medewerkers veel plezier in jullie “nieuwe” pand.

Bamboe Entree

Bamboe is een #onuitputtelijkeGrondstof het groeit sneller dan welke plant dan ook, wel tot 1 meter per dag. Daarbuiten neemt bamboe ook meer #CO2 op dan wordt uitgestoten met de productie. Verder heeft Bamboe brandklasse #B-s1-d0 klasse A en een productgarantie tot 30 jaar. Omdat het wordt opgebouwd uit individuele strips is geringe krimp en rek en is het materiaal massief en door en door gekleurd en extreem hard. Na enkele maanden gaat het materiaal langzaam verkleuren en gaat het nog meer leven. Blijf ons volgen en op de hoogte van dit unieke project.

Categorieën:
Renovatie van bedrijfspanden
Werkzaamheden:
beton werkzaamheden | interieur werkzaamheden | overige werkzaamheden | ramen & deuren | renovatie bedrijfspand | subsidie | verbouwing bedrijfspand
Gemeente / Gebied:
's Gravenzande | Westland

Vragen of advies over een eigen project?

B&H Projecten adviseert je graag over de mogelijkheden voor werkzaamheden in, aan of rondom je kas of bedrijfspand. Of het nu gaat om het uitvoeren van onderhoud of een complete renovatie van je bedrijfspand. Voor zowel kleine als grote projecten kan je terecht bij B&H Projecten. We hebben een team van specialisten om ons heen verzameld zodat we complete renovaties kunnen uitvoeren. Het grote voordeel voor jou als klant? Je hebt één aanspreekpunt voor het hele project en B&H zorgt voor een 'turnkey' oplevering!

Ronald Barten

ronald@bartenprojecten.nl
+31 6 13 27 82 24
Bel mij a.u.b. terug

Lars van Velden

lars@bartenprojecten.nl
+31 6 28 82 18 99
Bel mij a.u.b. terug

Share This