fbpx
Renovatie van bedrijfspanden | Asbest verwijderen, dakrenovatie, gevelrenovatie en meer!

Renovatie en asbestsanering Oker Schipluiden, Midden-Delfland.

Home » Projects » Renovatie van bedrijfspanden » Renovatie en asbestsanering Oker Schipluiden, Midden-Delfland.

Project: Renovatie en asbestsanering Oker Schipluiden, MiddenDelfland.

We hebben bij Oker in Schipluiden Midden Delfland een complete renovatie en asbestsanering uitgevoerd. De oude Asbesthoudende Golfplaten verwijderd en de schuur omgebouwd tot Energie Neutrale vergaderlocatie. Hier kan je met je bedrijf in alle rust inspiratie opdoen en genieten van al het goede. Evita Post verteld hier over deze bijzondere plek midden in het mooie landschap, net onder de rook van de stad Delft.

Bamboe gevels

Bamboe is een #onuitputtelijkeGrondstof het groeit sneller dan welke plant dan ook, wel tot 1 meter per dag. Daarbuiten neemt bamboe ook meer #CO2 op dan wordt uitgestoten met de productie. Verder heeft Bamboe brandklasse #B-s1-d0 klasse A en een productgarantie tot 30 jaar. Omdat het wordt opgebouwd uit individuele strips is geringe krimp en rek en is het materiaal massief en door en door gekleurd en extreem hard. Na enkele maanden gaat het materiaal langzaam verkleuren en gaat het nog meer leven. 

Warmtepomp

Om een goed minneklimaat te verkrijgen is isoleren een eerste pre. Ook als u uw kantoor of woonhuis van “het gas af” wil hebben begint dit bij isoleren. Doordat de opgenomen energie om een slecht geïsoleerde gebouwen veel te groot is kan hier geen stabiel klimaat gerealiseerd worden. Het energieverbruik is dan te hoog en de fluctuatie in temperatuur en luchtstromen worden hierdoor zeer oncomfortabel. In deze goed geïsoleerde ruimte hebben we een Lucht-Lucht warmte pomp geplaatst. Dit betekend dat deze warmtepomp zijn warmte ontdekt aan de buitenlucht en zorgt voor een stabiel binnenklimaat. Het Systeem heeft een SCOP van bijna 5 wat inhoudt dat voor iedere Kw stroom er 5 Kw warmte wordt afgegeven. Hierdoor komen dit soort systemen ook nog in aanmerking voor Energie Subsidie’s.

Zonnepanelen

Het pand is voorzien van 54 stuks zonnepanelen die ruim in de eigen energie behoefte gaat voorzien. De te veel geproduceerde energie wordt teruggevoerd in het net weet er weer op andere momenten, als de zon niet schijnt, weer uitgehaald kan worden. Het elektriciteitsnet fungeert hierdoor als opslagsysteem. Doordat er veel bomen en begroting is dus ook veel schaduw werking is er gekozen voor #SolarEdge met #Optiomizers waardoor deze schaduwwerking minimaal invloed heeft op de energie productie van het systeem.

 

Categorieën:
Asbest dakrenovaties | Renovatie van bedrijfspanden
Werkzaamheden:
asbest verwijderen | energieneutraal | interieur werkzaamheden | ramen & deuren | renovatie bedrijfspand | verbouwing bedrijfspand | warmtepomp | zonnepanelen
Gemeente / Gebied:
Midden-Delfland | Schipluiden

Vragen of advies over een eigen project?

B&H Projecten adviseert je graag over de mogelijkheden voor werkzaamheden in, aan of rondom je kas of bedrijfspand. Of het nu gaat om het uitvoeren van onderhoud of een complete renovatie van je bedrijfspand. Voor zowel kleine als grote projecten kan je terecht bij B&H Projecten. We hebben een team van specialisten om ons heen verzameld zodat we complete renovaties kunnen uitvoeren. Het grote voordeel voor jou als klant? Je hebt één aanspreekpunt voor het hele project en B&H zorgt voor een 'turnkey' oplevering!

Ronald Barten

ronald@bartenprojecten.nl
+31 6 13 27 82 24
Bel mij a.u.b. terug

Lars van Velden

lars@bartenprojecten.nl
+31 6 28 82 18 99
Bel mij a.u.b. terug

Share This