fbpx
Renovatie van bedrijfspanden | Asbest verwijderen, dakrenovatie, gevelrenovatie en meer!

Renovatie bedrijfsruimte Mr. Seeds Bleiswijk

Home » Projects » Renovatie van bedrijfspanden » Renovatie bedrijfsruimte Mr. Seeds Bleiswijk

Project: Renovatie bedrijfsruimte Mr. Seeds Bleiswijk.

In 2020 begonnen wij aan de renovatie bedrijfsruimte Mr. Seeds Bleiswijk. Alweer de 2e renovatie voor deze onderneming uit Bleiswijk. Nadat we vorig jaar tijdens de bouw de bestaande kas gekoppeld hadden aan de bedrijfsruimte en deze compleet hebben gerenoveerd, was deze keer het hoofdgebouw aan de beurt. Maikel en Roy wilde iets heel speciaals, iets wat de trots van hun bedrijf zou uitstralen. “Eigenlijk moet het een verlengstuk zijn van de onderneming. Ook de kleuren en het logo moeten erin verwerkt worden” luidde de opdracht. “O ja, niet Antraciet dus, echt iets speciaals”. Geen eenvoudige opdracht dus! Er werd bij deze renovatie gekozen voor ronde bogen in de kleur van het logo. Nadat we dit goed hadden opgenomen en uitgewerkt, werd het revolutionaire ontwerp goedgekeurd.

Ronde bogen in de gevel

Op papier is een ronde boog zo gemaakt, maar in praktijk bleek dit nog een hele uitdaging. Diverse proeven werden gemaakt, maar als we stalen of aluminium kokers bogen, kwam hier al snel een knik in. Het materiaal ging eigenlijk zijn eigen weg en het resultaat was zeker niet wat we voor ogen hadden. Uiteindelijk zijn de ronde bogen met een laser uitgesneden en is aan de achterzijde een versteviging aangebracht. Dit omdat de bijna 5 meter hoge bogen ook nog gecoat en gemonteerd moesten worden. Maar alle inspanningen zijn niet voor niets geweest, het resultaat mag er wezen. Het logo van Mr Seeds komt in het gehele bedrijfspand terug. Deze renovatie bedrijfsruimte Mr. Seeds Bleiswijk was een groot succes.

Energie Subsidie

Zoals andere bedrijfsrenovaties, is ook deze renovatie weer ondersteund met isolatie subsidie. Dit komt mede doordat de 80 mm dikke wandpanelen de gewenste isolatie verbetering hebben gegeven. De Rc waarde is ruim gehaald, waardoor het gebouw niet alleen energiezuinig is maar ook een koele werkruimte is in de vaak zo warme zomers.

Categorieën:
Renovatie van bedrijfspanden
Werkzaamheden:
aluminium kozijnen | ramen & deuren | renovatie bedrijfspand | subsidie
Gemeente / Gebied:
Bleiswijk | Zuid Holland

Vragen of advies over een eigen project?

B&H Projecten adviseert je graag over de mogelijkheden voor werkzaamheden in, aan of rondom je kas of bedrijfspand. Of het nu gaat om het uitvoeren van onderhoud of een complete renovatie van je bedrijfspand. Voor zowel kleine als grote projecten kan je terecht bij B&H Projecten. We hebben een team van specialisten om ons heen verzameld zodat we complete renovaties kunnen uitvoeren. Het grote voordeel voor jou als klant? Je hebt één aanspreekpunt voor het hele project en B&H zorgt voor een 'turnkey' oplevering!

Ronald Barten

ronald@bartenprojecten.nl
+31 6 13 27 82 24
Bel mij a.u.b. terug

Lars van Velden

lars@bartenprojecten.nl
+31 6 28 82 18 99
Bel mij a.u.b. terug

Share This