fbpx
Renovatie van bedrijfspanden | Asbest verwijderen, dakrenovatie, gevelrenovatie en meer!

Renovatie Koelcel - De Lier Westland

Home » Projects » Renovatie van bedrijfspanden » Renovatie Koelcel – De Lier Westland

Project: Renovatie Koelcel – De Lier Westland

Uitbreiding van een bestaande koelcel naar een Koel & Droog Klimaatcel. De zijwand is verplaatst waardoor met enkele nieuwe wandpanelen en een volledig nieuw dak de ruimte naar 714 m3 is uitgebreid.

Door slim toepassen van vloerverwarming in combinatie met gereviseerde verdampers met verwarmingselementen is het mogelijk in de koelcel bollen te drogen tot een temperatuur van 22C en in de zelfde ruimte te koelen tot 4C. Doordat de bestaande panelen en verdampers ingeruild zijn is er een goede prijs kwaliteitsverhouding ontstaan.

Aan de kop van de koelcel is ruimte gecreëerd voor 2 kantoren. Deze kantoren zijn daardoor natuurlijk super geïsoleerd en voorzien van een klimaat systeem met energie zuinige warmte pompen. Deze warmte pompen kunnen de kantoren zomers koelen en ‘s winters verwarmen. Een slimme energie zuinig en “fraai” geheel!

Vragen of advies over een eigen project?

B&H Projecten adviseert je graag over de mogelijkheden voor werkzaamheden in, aan of rondom je kas of bedrijfspand. Of het nu gaat om het uitvoeren van onderhoud of een complete renovatie van je bedrijfspand. Voor zowel kleine als grote projecten kan je terecht bij B&H Projecten. We hebben een team van specialisten om ons heen verzameld zodat we complete renovaties kunnen uitvoeren. Het grote voordeel voor jou als klant? Je hebt één aanspreekpunt voor het hele project en B&H zorgt voor een 'turnkey' oplevering!

Ronald Barten

ronald@bartenprojecten.nl
+31 6 13 27 82 24
Bel mij a.u.b. terug

Lars van Velden

lars@bartenprojecten.nl
+31 6 28 82 18 99
Bel mij a.u.b. terug

Share This