fbpx
Renovatie van bedrijfspanden | Asbest verwijderen, dakrenovatie, gevelrenovatie en meer!

Renovatie asfalt - De Lier Westland

Home » Projects » Renovatie van bedrijfspanden » Renovatie Asfalt Terrein en Weg – De Lier Westland

Project: Renovatie Asfalt Terrein en Weg – De Lier Westland

Het afrezen van de oude bitumen en het hierna profileren, in de juiste vorm brengen van de fundatie onderlaag. Nadat deze fundatie hersteld en in de juiste vorm gebracht is het voorzien van een 8 cm dikke onderlaag waarna er een slijtvaste en torsie bestendige 4 cm dikke afwerklaag is aangebracht. Dit alles zodat het draaien en keren van vrachtwagencombinaties geen nadelige gevolgen meer heeft op het asfaltterrein.

De aan en afvoerweg van ca. 4 km lengte is waar nodig uitgefreesd, gerepareerd en weer voorzien van een nieuwe onder- en deklaag. Hierdoor is de bestaande weg weer tip top in orde en klaar voor de aankomende decennia.

Vragen of advies over een eigen project?

B&H Projecten adviseert je graag over de mogelijkheden voor werkzaamheden in, aan of rondom je kas of bedrijfspand. Of het nu gaat om het uitvoeren van onderhoud of een complete renovatie van je bedrijfspand. Voor zowel kleine als grote projecten kan je terecht bij B&H Projecten. We hebben een team van specialisten om ons heen verzameld zodat we complete renovaties kunnen uitvoeren. Het grote voordeel voor jou als klant? Je hebt één aanspreekpunt voor het hele project en B&H zorgt voor een 'turnkey' oplevering!

Ronald Barten

ronald@bartenprojecten.nl
+31 6 13 27 82 24
Bel mij a.u.b. terug

Lars van Velden

lars@bartenprojecten.nl
+31 6 28 82 18 99
Bel mij a.u.b. terug

Share This