fbpx
Renovatie van bedrijfspanden | Asbest verwijderen, dakrenovatie, gevelrenovatie en meer!

Bedrijfsrenovatie Avonturia De Vogelkelder, Den Haag

Home » Projects » Renovatie van bedrijfspanden » Bedrijfsrenovatie Avonturia De Vogelkelder, Den Haag

Project: Bedrijfsrenovatie Avonturia De Vogelkelder, Den Haag.

Avonturia De Vogelkelder is de grootste dierenspecialzaak van Europa met 7 werelden en unieke producten. Elk huisdier heeft hier zijn eigen wereld waar alles voor dier en baasje te verkrijgen is. Naast de Webshop met ruim 15.000 artikelen die dagelijks verzonden worden door geheel Europa heeft Avonturia ook een echte dierentuin vergunning genaamd Mappa Mundia. Hier komt fantasie en werkelijkheid samen en waan je je in een sprookjeswereld met een echt Dikkensplein, het Jan Huybersplein. Hier komen alle werelden van de oude ontdekkingsreizigers samen en kan je genieten van de exotische dieren.

Renovatie tijdens de Openingstijden

Weer een nieuwe uitdaging: een bedrijfsrenovatie tijdens de openingstijden van Avonturia en niet achter in de zaak, maar de in- en uitgang, ongeveer het meest ingewikkelde logistieke stukje van het bedrijf.

Resultaat bedrijfsrenovatie

 

Categorieën:
Renovatie van bedrijfspanden
Werkzaamheden:
renovatie bedrijfspand | verbouwing bedrijfspand
Gemeente / Gebied:
Den Haag | Zuid Holland

Vragen of advies over een eigen project?

B&H Projecten adviseert je graag over de mogelijkheden voor werkzaamheden in, aan of rondom je kas of bedrijfspand. Of het nu gaat om het uitvoeren van onderhoud of een complete renovatie van je bedrijfspand. Voor zowel kleine als grote projecten kan je terecht bij B&H Projecten. We hebben een team van specialisten om ons heen verzameld zodat we complete renovaties kunnen uitvoeren. Het grote voordeel voor jou als klant? Je hebt één aanspreekpunt voor het hele project en B&H zorgt voor een 'turnkey' oplevering!

Ronald Barten

ronald@bartenprojecten.nl
+31 6 13 27 82 24
Bel mij a.u.b. terug

Lars van Velden

lars@bartenprojecten.nl
+31 6 28 82 18 99
Bel mij a.u.b. terug

Share This