fbpx
Renovatie van bedrijfspanden | Asbest verwijderen, dakrenovatie, gevelrenovatie en meer!

Energie A1+ Dak & Renovatie - 's Gravenzande Westland

Home » Projects » Asbest dakrenovaties » Energie A1+ Dak & Renovatie

Project: Asbestsanering & Renovatie bedrijfspand – ‘s Gravenzande Westland

Sanering van een asbesthoudend schuur dak en asbesthoudende  gevels.

Tevens wordt er een containment gebouwd voor een binnensanering. Dit is het creëren van een veilige afgesloten ruimte waardoor er geen asbest besmetting van aangelegen ruimtes kan ontstaan.

Na de sanering worden dak en gevels voorzien van een nieuwe buitenschil waardoor deze in 1 keer aan de huidige isolatie normen voldoen. In het dakvlak worden aan de noordzijde lichtpanelen gemonteerd waardoor een comfortabele werksfeer ontstaat met voldoende natuurlijk licht zonder kunstlicht. Zomers  kan hierdoor geen warmte indringen. Het geheel afgewerkt met fraaie architectonische ramen.

Als dit alles gerealiseerd is wordt er 16.500 Wp aan zonnepanelen gemonteerd. Deze panelen zijn voorzien van optimizers waardoor schaduw werking op 1 zonnepaneel geen invloed heeft op de opbrengst van de gehele installatie. Een geoptimaliseerd project!

Vragen of advies over een eigen project?

B&H Projecten adviseert je graag over de mogelijkheden voor werkzaamheden in, aan of rondom je kas of bedrijfspand. Of het nu gaat om het uitvoeren van onderhoud of een complete renovatie van je bedrijfspand. Voor zowel kleine als grote projecten kan je terecht bij B&H Projecten. We hebben een team van specialisten om ons heen verzameld zodat we complete renovaties kunnen uitvoeren. Het grote voordeel voor jou als klant? Je hebt één aanspreekpunt voor het hele project en B&H zorgt voor een 'turnkey' oplevering!

Ronald Barten

ronald@bartenprojecten.nl
+31 6 13 27 82 24
Bel mij a.u.b. terug

Lars van Velden

lars@bartenprojecten.nl
+31 6 28 82 18 99
Bel mij a.u.b. terug

Share This